Follow Viruspadu

Thursday, July 17, 2008

ala2 vantage

gambar2 ni semua adalah email dari farihah

katanya gambar2 ni dia amik kat JJ balakong @ cheras gitu,

ade pameran craft, lepas tu pulak satu booth jual barang2 bunga dia mcm koleksi vantage ceramic made in malaysia

++ iklan++
~ belilah barangan buatan Malaysia

paling best, farihah siap mintak izin amik gambo lg hehehehe, kalau saya konfem amik gambar mcm pencuri hahahaha, baguih no dia :p

so kalau uols berminat jugak, sila terjah JJ balakong, sale sampai 27 julai yer,

lg lg lg best, kata farihah boleh cetak muka sendiri ooooooooo, ini saya kagum, serius hahahaha

ok selamat menjamu mata





ha yang ni tgk, siap letak muka sendiri lg :p



terima kasih :D

**suke**

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

JJ Balakong... naper masa kita duk Balakong dulu xde JJ???

arniyanti said... [Reply to Comments]

hee...
semalam saya pun gi, sambar gak teko...ambik gak gambo nak bagi makmah....tapi ader org dah bagi..no hal ah...
last pameran tu 27hb Julai...gi ah..
murah dan boleh kurang lagi.....
taukey pun peramah....

Noris Mohd Noor said... [Reply to Comments]

rugi nya duduk jauh..

Diana@Mama Adam Mukhriz said... [Reply to Comments]

wah .. suka yg vantage siap ada gambar tue .. bleh dibuat koleksi utk special ocasion kan ... tp jauh la jusco tue dari umh kiter ... layan tgk gambar je la ... ;-)

zbelleza said... [Reply to Comments]

tantik2nyer..suka la tgk..

cepat2 akak g membeli..nanti tayang tau..hikss

Tieha Zuan said... [Reply to Comments]

best nye ada macam-macam.. kat sini hampehhh

darling8tabby said... [Reply to Comments]

cantik2 ek VP...kelasss sangat barang2 dia.

no need to reveal hehe said... [Reply to Comments]

alahai...napela jauh sangat..kalau dekat...malam ni akan ku haruk jugak hubby gi nengok hehe....bestnye boleh letak gambar tu...hmm....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^