Follow Viruspadu

Saturday, July 19, 2008

alert update

saya dok godek2 blogspot, sekali terjumpa function ni

so sape nak saya masukkan email dia

maknanya kan,

kalau saya update blog ni, dia akan alert kat email uols lah, pemberitahuan yang sy dah update blog, eh bukan pemberitahuan jer malah dia emelkan satu entry tu sekali, sape yang takleh bukak blogspot kat opis, tp teringin nak baca boleh la kot kan

so, saya bukak untuk 10 email yer

sape yang nak alert ni, hantar email address uols kat email saya yer, ni alamat email saya viruspadu@yahoo.com bukan kat komen box tau

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

mentibang's family said... [Reply to Comments]

rajin sggh vp mengupdate blog... :D

nizafauzi said... [Reply to Comments]

sy suda anta email... hikss :)

mama ranggie said... [Reply to Comments]

aku pun nak nyibuk gak!hehehe...ko x kan x de email aku plaks?-sambil buat muka sedih~

Ceera said... [Reply to Comments]

fuyooooooooooooo...

hebat oo blogspot nie...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^