Follow Viruspadu

Tuesday, July 01, 2008

apa lg yang saya rembat di nilai 3

dulang bunga2 nih


erm benda alah ni, apa nama dia saya tak tahu, main bedal jer, nanti en.laloque dah lekat kat dinding kita snap pict nya yer


saya amik dua :)

lepas tu, magnet ni, saya amik 3 jer, lg dua tu yang lama lor


lagi... lapik tu, tp bunga dia sgt tak sesuai kan, takpe bior dulu, nanti kita kautim


eceh ni bab lain pulak

ni kain saya nak wat baju kurung maaaa... :p

tetiba tergoda lak tgk kain belambak2 kat nilai 3 tu kan, harus la sambar satu, sungguh tak kuat iman okey, ter ter ter beli katanya

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

tema raye taun nie warna biru... bila nak beli kain nie??

nn said... [Reply to Comments]

hikhikhikhik...canteklah tempat sangkut tuh...nak dua-dua boleh?huhuhu

Faina Arisya said... [Reply to Comments]

ina pun ada hanger tu.. tapi dah hilang masa pindah randah aritu.. ntah mana perginya.. malas nak carik.. nak beli lagi rugi pulaks sebab ada design lain yg lagi cantik.. warna pink mmah oii.. belum beli.. ntah bila nak pergi romantika..

elyn said... [Reply to Comments]

dulian nak runtuh..bla nak dtg umah lagik??tetiba plak kan larik topik...

ajak semua akak2 abg2..makcik2 pakcik2, kena yer...dtg la langat..cewah..makan durian free..hehehe

Dayu said... [Reply to Comments]

nak gi nilai 3 gak...tapi ada org tu mcm malas...

adakah patut gi sorang? takmo..nak gak pkasa org tu gi nilai..
Nak beli kain lah...

nizafauzi said... [Reply to Comments]

wah...cantik nye table runner tu!!!

ni sume akak borong kat nilai 3 eh??? table runner tu kat KK ek???

harus terjah!! :)

miz_eda said... [Reply to Comments]

untuk bunga tu blh terjah butik lovely lace..kat situ byk koleksi bunga kaler pink :)

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

hehe cantekkk sangat dulang tu kan akak pun berkenan tengok.. :D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^