Follow Viruspadu

Thursday, July 24, 2008

apak kiyau

meh nak share makanan best

kalau uols dalam perjalanan nak ke semban ke pd ke kan, cuba benti kat petronas rnr seremban ni, petang2 mesti ada apak kiyau ni jual karipap dia


ye memang mahal karipap kentang dia 60sen, tp besooooo dan sedap okey


mmg tak sia2 la uols kalau nak benti dan beli


saje kasik nampak plastik pink dalam dia ada karipap, siyes sedap weiiiiiiiii, tekak saya kata sedap, uols saya tak tahu lah, tp sedap lah :p hihihih

~ sowiiiiiiii, byk emel yang saya dpt tp tak dan tak sempat nak balas, saya cuba hari jumaat ni jawab semua email yer.... eden toraiii yo

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

20 komen[s]:

irdawatys said... [Reply to Comments]

adus....terliur nie...mana nak cari karipap panas nie...

~dyla~ said... [Reply to Comments]

memang susah nak cari karipap sedap skang. untung la vp jumpe apak kiyau tu... :)

mama ranggie said... [Reply to Comments]

weh..ko len kali mai PD,bawaklah tuk aku sikit no..hehehe....nampak sodap jo tu...

zie said... [Reply to Comments]

VP,

Nie R&R menghala ke Seremban ker menghala ker KL?

Nak gak rasa nie.

Sedap and menyelerakan betul la.

laloque said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
laloque said... [Reply to Comments]

karipap ranggup dan cukup segala rasanya. brother tu, insyallah pasti ada di depan stesen minyak petronas, RnR Seremban menghala ke selatan (Melaka).

kalo di RnR Seremban menghala ke Utara (KL) pulak, mee hoon soto ngan mee jawa dia paling best! hahahaha

mummysyafie said... [Reply to Comments]

kalau lalu putrajaya singgah arr kat parcel d erkk..kiter nak satu..ngeh..ngeh..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

aduh...faberet n tuh karipap..panas2...malatOp..

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

waa..harus rasa nie kak.. coz slaloo gak lalu higway nie..nnt nk try singgahlaa..hehe

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

sodapnyer....


nk g beli lar..

=)

Amy Z! said... [Reply to Comments]

Erk.. Buat aku lapar je. :-p

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

wahhh haruusss kena berenti nxt time sbb abe amirul ku sangat suke keripap... btw kat kl ni try carik kat pekan sungai besi.. dia buat masa tu jugak, goreng then habisss... sedappppp :D

mama belian n cengal said... [Reply to Comments]

saya memang hantu karipap
VP, boleh tolong kirimkan ke?

K.Jah said... [Reply to Comments]

ye!! karipap apak kiyau mmg best! diperakui oleh kjah..wajib beli kalu apak dah tunggu tepi petronas tu...

Hijrah1429 said... [Reply to Comments]

Wah bagus jugak VP bagitau ni sy selalu ulang alik lapar singgah kat KFC atau dunkin donut tu jer...minggu depan kena gak ke Petronas ni...

Y@ZeD@ said... [Reply to Comments]

eh, apsal awk beli murah 60 sen je ehh, sy selalu gak singgah situ time odway blik umh mak mentua kt johor, tp 1hinggit tuhh sebijik...

tipah tertipu ke??
tp mmg sedap..klu panas2 lg arrrrr..

ratna said... [Reply to Comments]

aduh... tgh lapar ni. kirim beli..hik hik hik..

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

huiskkkkk.. terliur da neh.. kempunan , teringin sume ade..

x baik tau tayang2 kat org yg jauh neh =P

ArELeEz said... [Reply to Comments]

va3.. sungguh m'giurkn karipap apak kiyau tuh! ;-)

[LADYKiKi] said... [Reply to Comments]

apak kiyau tu keripap ke? hehhe ke nama org penjula tu aak kiyau.. hehhehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^