Follow Viruspadu

Saturday, July 12, 2008

ayam kampung yang sedap

sebelum balik rumah, harus singgah makan dulu, kat mana ni??????


BTR lor... sini kan memang femes ayam kampung ni kan


dia punya sambal cicah dia pehhhhhhhhhhhhh terangkat okey

dan menu2 lain yang wajib amik, gulai udang


siput sedut


lagi ~ petai bakar, ulam ulaman, karabu,

sedapppppppppppp giler, sape tak penah makan sila pegi skrg!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

Cik Puan Kesum said... [Reply to Comments]

alamak..feveret ku siput sedut..nmpknya kena tgu 2 thn lgik nk sedut siput nih.huaaaaaa

si gediks said... [Reply to Comments]

pn viruspadu.. tumpang tanye.. kat mane yerk BTR tu? hehhee ade x care2 nak pegi situ and name kedai.. nk gak merase..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

siput msk lemak...lame x mkn....

Yani Yusuf said... [Reply to Comments]

uwaa...sedapnya....kat mana kedai tu....sila la jawab...:D

laloque said... [Reply to Comments]

kat Medan Selera Veledrom Cheras, Bandar Tun Razak (BTR)... malam2 situ, parking lot akan berubah jadi Downtown night market... ayam goreng kampong dia mmg kaw2!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^