Follow Viruspadu

Tuesday, July 08, 2008

besar giler burger ni

sebelum balik dari MV, weols berpecah sebab parking pun tak sama tmpt kan

kaklang n the geng jalan sana, weols jalan sini

tp sebelum balik tu, en.laloque ajar makan2 dulu, saya harus la setuju walaupun perut kenyang, saya memang byk makan :p

mulanya weols singgah foodcourt jer, saya dah membayangkan dapat makan ABC, wah nikmatnya makan ABC, sekali semua kedai dah tutup daaa... sebab dah kul 10 lebih dah masa tu

so mulanya en.laloque ajak makan kat mcD jer, ok lah saya setuju jer la kan, sekali jalan2 tu sebelah mcD ni ada lah kedai fastfood mcm mcD gak ni, saya tgk sini boleh tambah2 air hahaha... terus ajak en.laloque makan kat sini jer, giler tamak nak tambah air banyak2 punya pasal hahahaha

saya order burger SUPERSTAR ni ha... bapak besar bagak, seb baik awal2 dah ckp share ngan zack-u


ha tgk, punya la besar kan... dah selebar muka saya dah burger ni hiks



burger ni besar dan sedap ok, sedap burger ni dari mcD tau :p

masa nisa punya perangai, toksah cakap lah, seb baik masa ni boleh gilir2 jaga dia ngan maksunya, kalau tidakkk... kurus la mama ko nisa... eceh

ha hambek, siap diri atas meja lagi kan :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

edrina said... [Reply to Comments]

ehehe comel..mak su nisa pun comel :-)

Kak Yong said... [Reply to Comments]

hehe sib baik ado maksu kan..tu pasal la kalau outing, suka bawak 'askar2' sekali..sonang! :p

suw said... [Reply to Comments]

muka adik akak ni sebijik muka akak kan?

suw said... [Reply to Comments]

skali tgk mcm umi aida plak..pandangan tepi(muka zack-u)

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

carl's jr always the best!!!! salad die, cheese cake die, chilli n cheese die.....hadoi...lapar!~

eedany said... [Reply to Comments]

mah... habis tak makan burger tu?

;p

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

yup..
carls junior..
sodap!

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

burger tuh sama saiz lak ngan pipi akak...
owhhhhhh~ tembam lak akak skang nehhh.. sungguh ayu dan chantek =)

Ezad said... [Reply to Comments]

fuhh.. bestnya dpt burger besar muka. tu blom dpt burger besar dulang tuh

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

eceh.. besar burger tu...mintak sket bley :D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^