Follow Viruspadu

Saturday, July 19, 2008

bittersweet

masa otw balik lunch tengahari tak dpt amik gambo dekat2 kan, so balik petang tu, kebetulan betul2 depan tiang iklan ni kete saya benti huhuhhuhuh


so sempat la baca, amik gambo siap kan

see 19 julai (sabtu) hari ni la kan, kul 1 petang sampai 7 malam, wahhhhhh cantekkkk

agak2 berjaya tak pujuk laki den ni ek.... fuh kiri fuh kanan


tgk lagi, percuma 250 helai t-shirt utk yang terawal..... wahhhhhhhhhhh

nak pegi ke tidak ek... pegi tidak pegi tidak pegi tidak


susah ni, hati kata nak pegi, tp akal kata jgn pegi hahaahahaha

agak2 mana menang?

hati vs akal

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

middaygeo said... [Reply to Comments]

selalunya ikut ati kan??

riannanisa said... [Reply to Comments]

emememe..
susah nih..
hmm mana satu nak ikut nih..
hati ke akal...


hmm mana lagi kuat..
hati ke akal...
cepat2...

azlanlin said... [Reply to Comments]

Yang akan menang bila ada org sokong sama ada utk pegi atau tak pegi. Kalu sokong utk pegi, kompom laju bersiap utk pegi.. Gitu juga sebaliknya, kalu tak disokong, ompom tak pegi. Tapi...muka ada sikit cencorot..kan? Wakakakka







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^