Follow Viruspadu

Saturday, July 12, 2008

darwish ku tayang

alahai, sian betul saya dgr berita darwish masuk spital ni, yelah saya baru jer wat entry nisa ngan darwish tu kan, tahu2 dgr berita mcm ni kan :(

so lepas makan2 segala, sampai lah rumah mak saya, masa ni mak saya sedang tungkus lumus goreng cekodok nak bawak spital

anak dan menantu hantu yang balik2 ajer terus lending baca paper, bukan tahu nak nolong ke dapur, ayakkkkkk

siap2kan bekal makan tengahari untuk akak saya, see sayang giler mak saya ngan akak saya ni, takde beza2 ok sayang ibu dan anak, eceh dan2 tu, hahahahahaha


mak saya punya risau kat cucunya, ha tgk sampai tak dan makan kat rumah hihihih, dia angkut mangkuk dia masuk dalam kete, makan dalam kete plak hiks, kelakar pun yer jugak sy tgk, sebab makan nasik okey, bukan makan jajan2 ke roti ke, tp angkut mangkuk nasi lauk pauk tu hahahaha... mak saya suka jer wat lawak2 mcm ni, saya layankan ajer hiks


bagus, senang dpt parking kali ni, bayangkan hbkl tu, giler susah nak parking, tp kebetulan ada kete kuar, rejekiiii gitu



weols sampai awal 15 minit gitu, waktu melawat kan kul 12.30, so lepak2 dulu, singgah kedai dulu, beli la hape2 nak ilangkan bowink gitu kan


tepat 12.30 berdesup masuk, bilik kk1,

alolololo siannya darwish niiiiiiiii


serius, masuk ajer, ternampak ajer darwish, terus rasa nak menitik air mata saya

sebab bila saya pandang darwish, saya terbayangkan saya melihat ALESHA, sedihhhhhhhhhhhhhhhhhhh... tertahan2 saya, jgn la jelas sgt org perasan saya menahan mata dah berkaca...

tp lepas tu saya ok jer, saya kan keras hati, mcm mana sedih pun, muka senyum ajer okey



rupanya darwish kene lelah :)

alhamdulilah, tak ape2, maybe dua tiga hari dah boleh balik

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

Suki Cida said... [Reply to Comments]

salam... semoga Darwish cepat sembuh...

♥Zack ~ 'A♥ said... [Reply to Comments]

ksiannya darwish,
semoga cepat sembuh ye darwish.. :)

hUmmY said... [Reply to Comments]

uhh~

sedih tgk budak2 kne cucok2 sme ni!

cpat2 sembuh ye darwish!

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

semoga cepat sembuh....nica mana? tinggal nursery ek...sian nica...hantar umah akak aar...akak jaga..wekekeke..

mummysyafie said... [Reply to Comments]

faham macam mana perasaan vp time tu...sbb saya tengok tiub tu pun saya teringat kat arwah..

semoga darwish cpt sembuh yer







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^