Follow Viruspadu

Tuesday, July 08, 2008

ED dan PINK

"makndak, tgk la jam ayin"
"wah pink"
"cantik kan"
"meh makndak amik gambar"

Ed aka ayin ni geng pink saya kat rumah hihihih... ayin minat pink yang cenderung ke maroon gitu kan kan kan...



tadaa............ punya la dia hepi...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

saya pengomen pertama ni..

ade hadiah x?

wahhh...giler x malu...!!! :D

Ceera said... [Reply to Comments]

sukahati je cakap ed suka pink cenderung ke maroon.. dia suka pink pink lor..

Princess Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

lawa lah jam tgn ayin kak VP
rase cam nk satu gaks ...hahaha

tomey okeh patern die!

ratna said... [Reply to Comments]

ok la tu (dgn gaya ckp saida AF6)... ada gak geng suka kan pink.

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

hmmm, tetiba terigt masa time VP stori yg seme adik beradik vp wat deraan masa awak kawen, takmo guna kaler pink yg awak dah pilih2 gittew.. hehehehehe...

Amira Zafirah said... [Reply to Comments]

ed ni muke mcm ceera doww. haha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^