Follow Viruspadu

Thursday, July 03, 2008

EL

ini bukan air yang saya sedang minum hihihih... ini emel dari retna, sbb air dia kaler pink hahaha... sabo jelah makcik tau... ape2pun thanxs yer, gelak2 saya kat sini dapat emel air pink ni ha


hari ni saya EL uols, kenapa saya EL, biarlah rahsia gitu kan... syyhhhhhhhhh...

jadi hari ni saya nak tayang ape saya lunch lalalalalala...

konfem tak abis :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

nanonano said... [Reply to Comments]

apsal kompom x abes?
xsedap eyh? hihihi..

pinggan ngn alas meja lebey kurang je,
jgn tersilap sudu dah la yer kak vp,
:D

darling8tabby said... [Reply to Comments]

amboii..lunch nye western..kena lak dengan pinggan mankuk seperah bagai ye...

laloque said... [Reply to Comments]

sedaappp nyer burger

nizafauzi said... [Reply to Comments]

berselera la tgk pinggan mangkuk alas meja seme tuh..

kak, abes ke seme tu??beger 2 kepin, fries lagik, telo lagik..hehehehehe

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

hamboiii..lunch pun ala2 western gitew... sesuwaiii nak di matching kan dng peralatan pinggan mangkuk yg dipakai yea..!!

risanur said... [Reply to Comments]

ala western lagi lunch...risa tau knp konfem tak abis..coz en. laloque tak menemani zaimah makan kan..makan sorang2 mmg tak best..

me, myself, cici and titi said... [Reply to Comments]

adeh.... daging burger... jangan..jangan... lame dah kepingin nie..ada yg makan skrin komputer nie

me, myself, cici and titi said... [Reply to Comments]

EL ada makne nie..hehehe

@in said... [Reply to Comments]

tengah pose ganti ni.. tengok burger vp sedap sambil telan air liur la plak.....

gadis misteri said... [Reply to Comments]

kah3... nnt klu ada kaler pink lagi kiter email kat awak..

hahaha kiter pun nak gelak gak, awat lak ettiba email gmbr tu kann :-D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^