Follow Viruspadu

Thursday, July 31, 2008

Gaya Kedesaan Inggeris

hari tu saya dapat YM dari EJ, dia tanya saya, nak tak gambo2 english style, harussssssssss la saya nak kan :p

so dia emelkan saya gambo2 dari majalah2 impiana ni :p

bestttttttttttt sgt, boleh buat contoh nih... **suke**


rumah dia kaler kuning kan... rumah saya pun kuning gak, tp apsal rasa tak seswai jer, pelik




wahhhhhhhhh kerusi dia siap pakai render2 kan

cantik gilossssssss


idea bagus ni, nak buat mcm ni gak lah, tiru tiru



adoiiiiiiiiii sesak napas tgk lawa2 ni, jelessssssssssss wei


background langsir dia hijau lak kan, tp mcm okey jer lawa jer :p

pandai dia susun no






adoiiiiiiiiiii bila lah rumah saya nak jd cantik mcm ni ek huhuhuhuh

terima kasih EJ

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

nmpk sweet sgtt...sejuk mate memandang...

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

the interior sgt cantik!!

MAMA IQA said... [Reply to Comments]

wah..terpegun jap..cantikkkkk bangatttt!

d'frinksh said... [Reply to Comments]

kak...dinding tu bukan kaler kuning...dia kaler light brown, nk ke cream gitu..warna tu sesuai utk english style selain putih..

pearlEJ said... [Reply to Comments]

sama2.... x per, pelan2 imah, kalau nk buat sekaligus mmg teruk gak tu kann... awk buat sikit2, mana tau by next year dah jadi mcm ni.. haaa...

betul kata d'frinksh, english style bnyk guna kaler putih or cream or beach2 gitu.... x per, pelan2...

mummysyafie said... [Reply to Comments]

adoi..mmg lawa kan..vp ada minat ni..leh kumpul sikit²...lama² jd bukit..eh takmo lah bukit kan (hihihi..ikut cara apek ni)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^