Follow Viruspadu

Monday, July 07, 2008

hambek!

saya tengah senang lenang jemur kain kat belakang ni ha... tgk2... ape yang telah terjadi...

gedebusssssssssssssssss ayak kuar... memula saya igt orang nak curi ayak ke hape, rerupanya bomba tgh buat kerja daaaa....


rasa mcm sayang pulak ayak tu kuar, hahahaha rasa mcm nak gi tadah jer air tu muhahaha, teringat zaman tahun 1996 mcm tu, kat KL takde air, sampai berebut2 lori air datang, masa tu lah kita nampak mana satu jiran yang ok ngan tak, yang mana pentingkan diri ke tak kan kan kan... :p


sekejap jer ni, 15 minit lepas tu setel dah...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

2 komen[s]:

Kebod's Family said... [Reply to Comments]

rumah terbakar panggil bomba...
bomba datang tergesa2....
lirik seterusnyer tak hinggat....

peej said... [Reply to Comments]

bagus la pili tuh..
kat area umah pija nih pili mcm kontang je..dpd kecik dulu siap main2 je..terbukak penutup die pun kosong je..
ke bile nak gune baru ade air??pelik..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^