Follow Viruspadu

Sunday, July 13, 2008

hiks...

hihihihih...

tolong... tolong...

ini bukan diri saya yang sebenrnya, weiiiiii saya seorang tak suka shopping tau hahahahaha

hiks

saya ajak en.laloque singgah KK home ni, dah alang2 balik cheras kan, bukan senang, kebetulan ada rezeki lebih ni kan, adalah duit sikit ni, so saya bajek atlis tgk barang2 bawah RM50 pun okey lah kan, so saya set dalam pale otak saya, boleh beli tak sampai RM50 ajer

sekali... uols jgn tak caya

mamat ni lg over dari saya okey!!!

haaaaaaaaa kan saya dah kata, dia sgt over hahahaha

saya amik yang kecik2 yang murah2 ajer


tgk dia giler punya semangat, ada byk lg dia pilih, dan harus la dia bayar hahahaha


itu pun saya ckp, sudah2 la tuuu... hahahaha

tp best la tgk dia pun dah minat... lalalalalala

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

lindosh said... [Reply to Comments]

sronok neh kalo cik abe ade minat yg sama. senang nak soping skali kan eheh

ras-adieza said... [Reply to Comments]

tu lah mah...mana tak orang ...satu kepala, satu taste dan satu macam-macam satu.

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

berita baik..lalok pun dah berjangkit nih...bagus.,.bagus...

nizafauzi said... [Reply to Comments]

wahhh...sy sedang menjeles ni kak..hikss..laki sy tak minat2 lg nih...hehehehehe...

Faina Arisya said... [Reply to Comments]

betul tu...

hubby ina pun masa mula2 macam tak berkenan.. bila kita ajak sekali dia bershopping.. terus dia minat sama.. ada seni dan keunikan pada konsep english ni kot!

laloque said... [Reply to Comments]

wa'ang ngikut yo apo yg orghang ghumah suko







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^