Follow Viruspadu

Tuesday, July 15, 2008

jam pink

nampak ke? cair sgt pink dia, dua dari kiri
-- >

bukan hape, susah nak jumpa jam besi kaler pink, biasanya tali kulit tu belambak lah,

harga dia ribu2 jugak lah weiii

so tgk ajer lorrrrrrrrrr

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

sHe pHa said... [Reply to Comments]

ahha.
jam pink.
org pun ade.ade 3 terus.
hihihi.
tp jam yg ratus2 je la.
yg ribu2 mane mampu.
boleh tgk je la kan kak VP.hihi

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

hik3..
wah wah
ribu gtu..
beshnyer klo dapat tuh..

=)

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

pe lagi akak..
pegi la operasi cakaran beruang ke hape ke kt incik laloque tuh..
mana tau pasneh dpt hadiah jam neh tetiba.. hikhikhik..
politik kne terbaik~ hehehe =P

IBU KUMBANG said... [Reply to Comments]

hehehe.. tolong tengokkan yang kaler merah skali...

laloque said... [Reply to Comments]

gue pun teringin gak nak tukau jam baru... nak yg x guna kuasa bateri nyer

no need to reveal hehe said... [Reply to Comments]

wah cantiknye jam pink tu...ade la hubby belikan aritu jam warna pink..tp besar la pulak jam tu cam tak sesuai pompuan pakai...last2 bg hubby pakai..hehehe

nizafauzi said... [Reply to Comments]

wahh cantik2!!! ribu2 tu bek beli henset ke barang2 english ke lg best kak..hikss.. jam beli yg bese2 suda..ekekekekek

cemut said... [Reply to Comments]

buwek..jam cemut guess kaler pink..*wink* kasi jeles kakak.anyway salam kenai dr cemut :).. 1 big happy family tol kakak.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^