Follow Viruspadu

Monday, July 21, 2008

jam2 menarik

guess lagi,

tp kali ni jam bukan handbag

skrg ni saya minat sungguh ngan guess ngan carlo rino la :p

saya suka jam ni, tp kalau pink lg lawa...

suka sgt jenis yang ada berlian or manik2 keliling2 mcm tu, nampak lawa sungguh di mataku


see, lawa kan, berkilat2 jer


tp yang ni, ala2 pelik :p


haaa ni pun, cantik la ada berkilat2 keliling mcm tu, suke sgt

tp ntah bila zaman baru dapat nak beli... tahu2 la harga dia berapa kan :p, gilos mahal

takpe lah pakai jer apa yang ada,

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

mc'kie tok one said... [Reply to Comments]

vp...south city dkt nau gan umah saya..hehehe..kat kedai buku sebelah marry brown tu ler yg ada komik chibimaruko tu...hihihi...

guess mmg shantek..takpe..takpe...incik laloque kan ader...hehehe...

comey tengok nisa tolak baby stroller mainan tu...hihihi....kiut cecangat!!!

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

cnfirm bratus2 itu sis...wah..beshnyerr klo dsponsor...huhuhuhuhu...

AKO said... [Reply to Comments]

WOW, i love GUESS *wink*
hehehe cantek arr yg ada LOVE tuh..
tak mampu nak beli sendiri..
tgu owang hadiahkan je la..

*erkk ada ke ek* :p

kobin said... [Reply to Comments]

waaaa bli yg guess 2...

cantik oh andak..

Ceera said... [Reply to Comments]

semangat ok kobin komen page andak... asal tak nampak kat page atam pon.. ni yang nak boikot nie!!!

Yusrizal said... [Reply to Comments]

jam yg bawah sekali, sy bg tuk isteri saya, sempena hantaran saya kepadanya.. :)

ok la harganya.. sesuai dgn kecantikannya

ratna said... [Reply to Comments]

saya suka yg no.3 tu. boleh jadikan gelang tangan sekali. cantik gak..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

sungguh berhias jam tu kan... hehehehe... apa lagi... raya dah dekat ni.. ngorats la en laloque tuh ;D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^