Follow Viruspadu

Thursday, July 17, 2008

jawapan poll

Apakah no kegemaran VP?

hihihih, ntah hape2 tanya soalan tu, padahal tak pernah saya bgtau saya suka nombor berapa selama ni kan

tak kisah lah kan, janji uols taram jer, kalau kene nasib yer tak, macam main spot toto la pulak

so ini keputusannya:

no 1 - 24%
no 3 - 24%
no 6 - 14%
no 8 - 14%
no 9 - 22%

tp ala2 tak aci, sebab en.laloque bocor kan jawapan siap2 kat komen box, cisssssssss betul

ye saya suka no.1 , en.laloque suka no.5

ini antara info2 yang saya jumpa kat internet berkenaan no 1

***
1. Ketulenan - Hadir dengan idea baru.
* Memperolehi sesuatu dengan cara yang tersendiri.
* Golongan ini merupakan yang paling jujur dan boleh mempelajari dengan baik teknik diplomasi.
* Mereka suka mengambil inisiatif dan suka menjadi yang terbaik dan kebiasannya adalah pemimpin atau boss. Bekerja sendiri merupakan pilihan terbaik mereka.
* Perkara yang perlu dipelajari: Idea dan pendapat yang lain mungkin baik atau lebih baik. Berfikirlah secara terbuka.

***
Nombor 1

LAMBANG keunggulan Tuhan. Nombor kemakmuran, keutuhan diri, kekuatan, keberanian dan kekuasaan. Rumah bernombor 1 akan sentiasa makmur. Tetamu suka datang kerana suasana yang tenteram, damai dan tenang. Kalau orang yang bernaung di bawah nombor ini, dia seorang yang berani. Mempunyai pendirian yang kukuh, memiliki kekuatan fizikal dan mental.

***

tu jer saya carik, lepas tu dah malas hiks

saya suka no.1 sebab saya rasa nombor ni dengan saya sgt ong ma, byk bertuah punya nombor

tp ada jugak orang kata, sape suka no.1 ni orang yang "suka menang" jer

ah tak kisah lah kan

tp yang paling best zaman sekolah dulu, ada peraduan teka duit dalam balang tu, saya teka lah RM111.11... wahhhhhhhhhhh terus menang okey, dapat hamper besooooooooo, itu lah pertama kali saya menang teka teki teka tekok ni huhuhuhuhuh

so uols suka nombor berapa?

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

Ceera said... [Reply to Comments]

atam pun tak tau atam suka no bape.. sapa je no bagi atam, wahhhhhhhh..

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

saya suka no. 3.. bezday pon bulan 3..31hb march.. dlm idup nie..mmg byk laa ade kaitan dgn no.3.. kapel pon dh 3 kali..oppss..terlebey sudaa...hikhik..(*_^)

Mya said... [Reply to Comments]

sy suka no 8.. :-D

rasp said... [Reply to Comments]

paberet no tak dak laa... apa ek..kena pikir nie...

mama ranggie said... [Reply to Comments]

hahaha..aku suka nbr 5..besday aku kan 25-05...

IBU KUMBANG said... [Reply to Comments]

saya suka 17

Umi Mia said... [Reply to Comments]

hehehe...saya suka 9...why..sebab lahir bulan 9 dan saya rasa 9 ni sexy...wahhhh...mcm melampau lak....u pun 9 kan..kan..kan...

me, myself, cici and titi said... [Reply to Comments]

nombor kegemaran saya 54, sebab saya lahir 5 April, lagi 54 tu maksud dia 'never dies' dalam mandarin...tapi bukan la maksudnya saya kebal la kan..heheheh...mati tu janji Allah... tapi 'never dies' nie lebih kepada semangat la gitu, jangan putus asa huhu.... nombor bertuah pulak 48, nombor nie kat mana2 sekitar saya mesti ada....

mummy Darin said... [Reply to Comments]

saya suka no 7 dan 11...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^