Follow Viruspadu

Tuesday, July 08, 2008

ke MV lagi

buat yang konpius itu, MV itu adalah midvalley yer :p

mulanya weols plan nya lain

konon sebelum balik cheras, nak gi MV dulu, tp plan diubah last minit, sebab bininya meroyan nak gi romantika dulu, so terpaksalah dilayan jua yer, hiks

dan plan bertukar, gi MV ahad jer lah, tp en.laloque cakap, maybe ahad sana jem, sebab ada perhimpunan hape tu, so bahaya kan kalau terperangkap dike-jemmman-an itu kan... so cancel jer

kaklang cakap2 kosong, dia kata, "andak sekarang megasale ko tahu, start 5hb" wahhhhhhhhhh ye ke

terus saya menyendeng2 kat en.laloque... lalalalala... en.laloque rimas kot, terus "yelah2 kita gi malam ni" yippiiiiiiiiiiiiiiiii...

kul 8.30 malam weols siap2, kaklang pada mulanya nak gi jusco maluri jer pun terpaksa cancel ikut weols gi MV gak sbb anak2 dia nak ikut makndak gi MV hiks


zack-u aka maksu yang dipaksa ikut oleh saya


gi malam mcm ni, senang parking jugak ek, sampai2 terus jumpa, terus parking, takde la konon nak carik tempat2 dekat ke... no no no... kang tak pasal2 takde parking kang nanges kat situ




rembatan pertama saya... hiks...


mereka yang keboringan :p


weols takde la shopping ape sgt pun, ada la sikit2 :p

oh yer, kecik13, saya dah beli untuk awak, mcm mana nak passing ni... nak post ke???

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

ratna said... [Reply to Comments]

hm...rindunya MV. dulu saya selalu pegi sana sbb rumah dekat. tp skrg dah jauh. rindunya....

:: AYU AYUMiE :: said... [Reply to Comments]

hiks, kiter & hubby pon g MV mlm td...kul 9.20 nengok SEPI..betul kate u best glerrrrr... tak sempat nk round sakan lepas beli tiket tu terus makan laksa kat JJ...pastu kul 9 lebih sket carik kasut kat vincci...terus masuk panggung... ada jumper tak sorang awek ciut (perasan haha) pakai cardigan oren? hehehe

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

cumelll le nisa pakai cekak yg berbulu tu.. hehehehehe..

wah meronda MV plak kali ni.. :D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^