Follow Viruspadu

Tuesday, July 22, 2008

kecik dan comel


kecik jer, comel pulak tu

dan yang penting ada kaler PINK

harganya RM13++, rasanya boleh jumpa lg murah, sbb kat sini harga dia mmg mahal hamat, ntah hape2

bagus ke ek? ada sape2 penah guna???? sajesen plis, mak igt nak sambar satu nyah!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

sweethOneY said... [Reply to Comments]

lappy ke tuh? rm13++ cam murah dh je kak? tataw la plak..sbb dlu sy beli lappy rm2+++ dekat2 nak 3 dah

zareina said... [Reply to Comments]

vp.. bg tau model apa tu? sbb akk ada beli tp tak ler semahal yg u ckp tu...

mmg comel jer sng nk bwk g mana pun..

KV said... [Reply to Comments]

lappy ke apa benda tu? Hik hik
Tatau weh!

Purple 28 said... [Reply to Comments]

cuba tengok kat lowyat...tu brand acer ker tuh????? nampak 'aspire', macam acer jer?

4 bulan lepas hubby beli brand ASUS, harga RM 1200, baru-baru ni gi lowyat dah turun RM999. oklah ringan kecik, macam size buku tulis sekolah...

tapi hard disk keciklah...4 GB jer, lepas tuh takder CD ROM...yang VP tengok ada CD ROM...

So file2 kena simpan dalam external hard disk... oklah kalau nak bawa kemana-mana...gi kursus pun boleh bawak kan? kan VP selalu gi kursus...ok selamat menyurvey?

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

wah...ade PINK ka..?? lame da x usha2 lptop neyh...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^