Follow Viruspadu

Friday, July 04, 2008

kelako lah kan

ada ke pulak boleh design mcm ni kan... cuba uols betul2 amati, ape kebendanya tu????

masa saya tgk ni, giler punya gelak guling2 saya... hahahaha... ini namanya diskriminasi ni... hahahahaha

update
~ sape nak beli, ada kat jusco seremban 2

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

13 komen[s]:

nizafauzi said... [Reply to Comments]

hahahha...gilleerrr aaa..

kak, sy penah tgk mug camni org korea pakai..sy tgk dlm cd..

hehehe..katne kedai ni kak..leh rembat nih..wat mug somi isteri..ekekekekeke :p

ratna said... [Reply to Comments]

tersembul haaaaaa

KasiH said... [Reply to Comments]

hat pink tu...Pink dah cantik..tp tersembul la plak..Kahhhhhhhhhhhh....

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

wah sapa la yg akan beli nie nanti...kah kah kah. nape vp tk beli?

darling8tabby said... [Reply to Comments]

hik hik..akak ada satu..budak opis bagi..nak pakai kat rumah je...nak bawak opis ..maluuuuuuuuuuuuuu

Ct eLLy said... [Reply to Comments]

mesti sesiapa yg minum dari cawan nie capat dahaga .. har har har

eedany said... [Reply to Comments]

yup...memang kelakar tapi unik. Jarang jumpa...hehehe

:)

zie said... [Reply to Comments]

I suka design nie...comel and pernah laberniat nak ada satu tapi last minute cancel....apsal ek?

Hahaha

umie_adam said... [Reply to Comments]

asdtagfirullahalazimmmm..ewah hahaha..

hUmmY said... [Reply to Comments]

hahahaha!

mmg byk kak mende2 gtu!

laki punye pon sy pna jumpe!

x slere guwe!

:))

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

diskriminasi....hohohohoho......sadiss tol djadikn tayangan umum..tp lawaks pon ade...

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

wuhoooo gelis aaa nak pakai mug cenggini

sweethOneY said... [Reply to Comments]

haahahaa
mmg biasa jmp..
tak larat nk gelak dah =P







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^