Follow Viruspadu

Wednesday, July 09, 2008

keluarga bahagia

keluarga bahagia, keluarga kaklang, awal2 ahad dah sampai rumah mak, nisa mcm biasa nampak jer maklang terus tergedik2...

tgk nisa, terus nak jadi anak maklang yer, ni amik gambar ni, kononnya nisa ni anak ke 4 kaklang la... adoiiiiii........ bukan main suka lagi korang yer hahahaha

oh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkk hahahaha

gambar ni cantik lah, nanti saya print, nak framekan lah... tp bila nak cuci gambar tu???? maybe tahun depan hahaha...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

1 komen[s]:

mummysyafie said... [Reply to Comments]

mmg gambar ni memberi ekspresi keluarga bahagia...wahh..nica pun tumpang sekaki yer..

psstt...kak lang tu maintain slim erkk..anak dah besar panjang tapi mama still macam model..slim gitu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^