Follow Viruspadu

Friday, July 11, 2008

kemalasan tahap maksimum

mood malas saya kan dah dtg balik

bapak giler malas nak masak

dan en.laloque juga sgt memahami isterinya yang lemah lembik gemalai ini :p, dia balik2 kerja ajer dah suh saya siap2, hiks... saya pun pura2 la tak igt nak masak ke hape kan, dah dia kata "jom gi makan, cepat la siap2" huhuhuhuhuh indah betul telinga ini mendengarnya, lgpun saya tahu en.laloque masih lg dalam proses nak menyejukkan hati isterinya yang tak habis2 berduka lara, lepas satu2 dugaan menimpa kan, ewah

dia maybe boleh beza, senyuman ikhlas saya ngan senyuman buat2 saya, ewahhhh

so saya saje lengah2 sbb nak tgk "ezora" hahahaha, uols layan tak ezora tu, bengang jer tgk masa time, si adren tunggu ezora nak kawen tu, sekali ezora tak datang, pastu onni dia suh kawen ngan pompuan gatal tu....... sakit hati ooooooo...

saya terus tutup tv, sakit hati punya pasal... hahahaha giler punya over kan, tak suka lah cerita2 yang menyakitkan hati dan perasaan mcm ni, en.laloque hangen jer, sebab dia tgh layan jugak tetiba saya off kan, last2 dia tolak saya kuar bilik suh siap2, dia nak layan ezora hiks

so siap2 nak kuar, apo ni nisa, lapar sgt dah ke? tiket tol pun ko nak sebat masuk mulut adoiyaiiiii


cubaan adegan penyamaran, kalau terserempak ngan sape2 yang dikenali+dibenci+dimeluati boleh tutup mcm ni hahahahaha, pastu pura2 tak kenal, konon2 pelanduk dua serupa lah... "do i know u"...hahaha siap buat dialog bagai, hampeh jer kan

nisa muka boring

kali ni en.laloque bawak makan kat parkson, parkson ni depan opis guwe ajer uols, tu yang sibuk buat teknik penyamaran bagai tu hahahahaha


kenapa tau weols dtg sini

igt tak entry lepas konon en.laloque kata nak belikan saya kasut kan, kat parkson ni ada CR tau... huhuhuhuhuh, tu yang semangat makan kat sini tu :p

so meh tgk ape weols makan, ape ke nama tempat makan ni, lupa lah, layan gambo ajer la yer


saya order teh tarik


ngan nasi goreng


ini en.laloque punya


ngan nasik goreng pataya


ini nisa punya... tp mama dia yang taram :p



oh penat la taip, nanti saya smbg pasal kasut yer

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

imz said... [Reply to Comments]

ooo..malas ek..jgn mals2 tau..!!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

muncung nisa...mahal tu...

along said... [Reply to Comments]

along tau tmpt ni!

hehe.
best gak mkn sini =)

shah said... [Reply to Comments]

ui. garangnye muke nisa

irdawatys said... [Reply to Comments]

VP,
mmg kat situ mmg best..tom yam nyer sehingga menjilat jari..heheheheheheh
Terliur nengok makanan nie....adus!!!

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

wah makanannyer sungguh menyelerakan,,, dah la den tongah lapo neh,... mah tu kat kat seremban heh,,,

cikdinz said... [Reply to Comments]

lepak kopitiam kat seremban parade hah...

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

Aqilah pun sama mah..pantang jumpa kertas..masuk mulut...macam mak ayah dia tak kasi makan jer...geram tul...

enchekchotz said... [Reply to Comments]

kak VP, kalu x silap namenyer kopitiam station... kt seremban parade... pnah neray mkn situ... sodap gak...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^