Follow Viruspadu

Friday, July 18, 2008

kemaskini rumah ini

saya kemas2 sikit rumah ni :p

rumah ni tu maknanya blog ni lor, konpius ke? bukan rumah saya

ok kalau uols perasan lah

perubahan2 yang saya buat adalah:

1. kat main page ni sebelum ni akan memaparkan 7 hari punya entry, so bayangkan kalau satu hari ada 6 entry, so dia longgok tayang 6 x 7 = 42 entry, hambek! hahahahaha, so saya dah ubah setting, saya tukar 3 hari punya entry sahaja yer, so kalau yang terlepas sila tekan older posts kat bawahhhhhhhhh sekali yer

2. link2 uols semua sudah enggak ada kan, sebelum ni saya letak kat tepi side bar ni kan, tapi saya dah tukar ke tempat lain, tp link2 masih dalam pembinaan, so sape nak saya letak link dia dulu sila tinggalkan komen kat sini yer, kat alamat ni, bukan kat sini tau, kalau boleh tulis la mcm ni, contohlah "vp, kita tukar link yer, ni link saya http://iniblogsaya.blogsaya.com" nyatakan blog uols sekali, kalau uols letak mcm ni jer "vp jgn lupakan blog saya yer", <-- kalau ni tidak dilayan, wahh garangnya saya hahahahaha , igt tau tinggal kat komen sana yer

3. gambar2 kat sidebar pun byk terpaksa saya keluarkan, sebab dah panjang berjela, payah kemain saya scroll down hihihihihi, so saya tinggalkanlah gambo2 sikit, tu pun gambo kawen jer :p

4. dengan lagu imeem, dengan html code yang mcm2 pun byk dah saya keluarkan 4. tu jer, yang lain2 perubahan tu sikit2 jer lah, mcm pemberitahuan tu, keyword kat bawah, yang simple2 jer

ok roger, tu jer saya nak bgtau :p dan kalau ada cadangan penambahbaikan sila maklumkan pada saya, semua cadangan akan saya pertimbangkan ~ rumah dah kemas ni, rasa ringannnnnnn je mata memandang :p

~harap2 akak merah kita dapat bukak laju sikit no, :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

rumah yg lagik satu bila nak kemas lak... hahahahaha... cabuttttttttt

arsaili said... [Reply to Comments]

salam..betul tu en laloque...ekekekeke

isz_3707 said... [Reply to Comments]

good decision!..i slalu bukak blog u sangatlaaaaa lemban loading..hee..klau camni laju jek baru la besh..*wink* *wink*

faisal said... [Reply to Comments]

slm kak,
hahahaha..nak tergelak dengar cik abg akk tu tanye,kekekek..:P aah, akk dahlah rajin update, kekadang nak baca semua sampai setengah jam amik masa walau cuma tak masuk seminggu,hehehe..:) flash cam imeem tu mmg agak berat kalau byk sangat..:) akk ada link sykan,tak payah bagi lagilah,hahahaha..

13may said... [Reply to Comments]

sehari 6 kali updet???

dasat!

:D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^