Follow Viruspadu

Tuesday, July 01, 2008

kenduri itu

weols dapat jemputan kenduri kawen adik kepada besfren en.laloque kat pd, tp kali ni weols gi pd berdua jer, honeymooonnnn la sangat konon kan, 1st time berjalan tak bawak nisa, rasa lainnnnnnnnn sgt tau, rasa mcm kosong dan sunyi dan boring dan mcm2 perasaan tak best, ada sebab la kenapa weols terpaksa tinggalkan nisa kat rumah mertua ku, dan sebab tu tak sesuai untuk diblogkan, chewahhhh...

ini kebaya saya itu, kosong jer kan, elok letak labuci2 kat leher ngan lengan baru meriah sikit kot kan, ahhh belasah ajer la uols

tema kali ni very the purple2, daripada baju, pelamin, khemah, lapik meja, sampai lah ke air minum dia, semua purple okey

saya ngan kak inas, wife kepada abg doel (besfren en.laloque)


saya ngan wan enon, meh saya bgtau sekali lg, wan enon ni la yang urut saya dulu masa saya berusaha nak dptkan alesha dulu

saya kalau amik gambo, mesti kene senget kan, dah tu i ni kan ukuran badan model antarabangsa uols, tinggi melampai, ewah...(perasan) tu yang bergambar harus menyenget2 tu hahahaha

abgdoel (berdiri), kawan lama en.laloque, lupa plak namanya, dan en.laloque, kusyuk betul depa tu berborak, menyingkap sejarah lama, saya termangu2 tak paham ape sepatah harem yang diborakkannya tu, kene la sedar diri kan, i kan super duper junior kan, depa cerita zaman dedolu (zaman cerita tv itam putih), mak tak paham nyah, mak kan zaman millenium gitu... hahahaha...


ececece, harus okey amik gambar kat sini, konon lah kan, konon ayu la masa ni

baju saya yang sebenarnya pink pun dah nampak mcm purple kan, dah tu keliling purple jer, hiks... tp purple pun lawaaaaa.. kan kan kan, teringat kawan saya monaliza tp saya panggil dia along jer, dia gile minat ngan purple ni, bilik dia dulu purple segala, kan mona kannnn (opssss... kan along kannn)

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

baju it usangat cantekk... so sweet lah VP ni.. hehehehehe

laloque said... [Reply to Comments]

tolong ek... gue lom tue lagik... cuma agak matang jer

♥Zack ~ 'A♥ said... [Reply to Comments]

Kak mmah, yg baju oren tu, kawn en. Laloque tu cikgu skolah sy.. nama dia zainal kan???
sy kenal dia la... wahhhh.. tak sangka.... kecikkk donia yerr kak.. :)

ratna said... [Reply to Comments]

hm...very the purple. baju vp simple but sweet. tak der gambar pengantin ker?

darling8tabby said... [Reply to Comments]

cantik a baju tu...hehe...VP pun cun...badan cam model gittew

MAMA ESHAELYN said... [Reply to Comments]

kita suka puple....gila suka....skarang dah beranak pinak tu bley plak asal capai je warna pink, capai je sure nak pink..heheheh tp purple tetaplah phojaan hatiku...ewah.

angah said... [Reply to Comments]

Itu abang deol nama dia saiful Azri kerja ADO kah?

member satu batch ku itewww.. keciknya dunia nihhhhhh







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^