Follow Viruspadu

Tuesday, July 29, 2008

kereta lama yang sukar dijumpai atas jalan

saya ontheway balik ke seremban

en.laloque tetiba menggelabah ntah hape2

"mama2, cepat amik kamera"
"kat belakang la sayang, dalam beg nun"
"cepat2, amikkan gambar kereta hijau tu"
"lor nak wat per"
"papa teringin sgt nak beli kereta lama2 mcm ni, susah oooooooo nak jumpa skrg"

kereta ni kalau mekap cantik2, konfem voguethevasss kan, pastu cat kilat2, mekap lawa2

pehhhhhhhhhhhhhhh

tp kalau cat warna pink, lawa tak huhuhuhuhuhu

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

mcm kete dari outer space...

planet zuhal maliii...hiks!

SUZIE APAI said... [Reply to Comments]

aku pun kagum bangat...ader ko tgk muka drebar nyer?

Princess Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

anti giler ek
tuh klo die modified kasi blink²
sure malatop tuh..

laloque said... [Reply to Comments]

ok la tu... mini minat pinggan mangkuk vantage... laki dia minat kereta vantage/klasik

Mak Su said... [Reply to Comments]

maksu suka tgk waksegan

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

camner bunyiiii enjinnyerr kuat dak? hehehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^