Follow Viruspadu

Thursday, July 24, 2008

@ kursus

hari ni last day kursus saya, apa yang boleh saya simpul sepanjang saya kursus dari 1st day sampai hari ketiga adalah BESTTTTTTTTT

walaupun byk benda yang saya mmg dah tahu, tp saya tahu jer lah yer, pandainya idak huhuhuhuh, boleh dikatakan tools2 yang diberikan pun saya dah dapat masa kursus sebelum ni, cuma takdan nak praktis dicampur dengan bz berblog hahahahaha, takde ke alasan lain nak bagi :p


dalam byk2 "cikgu" yang mengajar saya berkenaan perkara2 ini (ceh ayat kiasan tu), "cikgu" kali ni best jugak, sbb dia byk share pengalaman dia, tp "cikgu" yang paling saya kagum adalah masa kursus ni , yang ni saya mmg giler kagum ngan dia, sebab dia boleh tunjuk coding terus tukar ****** ooooo giler kental, naik berpinau mata saya tgk, biasanya org tukar pakai tools huhuhhu hebat! pada saya dia hebat la, pada uols2 tak tahu la kan hihihihih

tp kursus kali ni saya betul2 enjoy, sebab saya boleh suka2 je angkat tangan tanya soalan, pedulik la soalan bodoh piang sekali pun, alah dalam tu pun sume beginer mcm saya jugak, so wat muka dek jer ma, lagipun internet depan mata jer, tak paham ape dia terangkan google jer, abis citer

so hari ni kelas saya, praktikal sahaja, syiokkkkkkkk, boring aa kalau dengor tgk powerpoint jer kan, sangap la weiiii sangap mcm tu

so esok saya masuk opis balik, adoiiiyaiii rasa malas plak dah :p

ni antara benda yang menarik perhatian saya:

hihihihihihih... backup kek mano la agaknya tu kan hiks

dan antara ayat "cikgu" saya yang saya paling igt adalah "they dont want to hear the truth"

They itu adalah merujuk kepada dot dot dot, very the danger didedahkan disini hahahahaha, so saya hanya mampu tulis dot dot dot jer lu pikir la sendiri

kadang2 benda mcm ni, kalau kita dah tahu, sampaikan nak pakai ape2 perkhidmatan online pun kita takut tau, contoh, mcm doktor la, dia dah tahu semua kuman la bakteria la apa lah, sampaikan nak makan ape2 pun takut kan hihihihi :p

hari pertama, bapak boring tunggu en.laloque sejam kan, so next day saya dah bawak bahan bacaan :p

walaupun kat tempat menunggu ni ada disediakan internet pc segala2nyalah, INTAN sgt bagus okey, tp disbbkan takut orang curi password, saya rela termenung hiks :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

juelee said... [Reply to Comments]

kak vp camne org leh curik password? selalu kalau guna m2u tu pun ader kes camni ke?
takottt lak saya...

aiDieNa said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
aiDieNa said... [Reply to Comments]

Ehh yer ker org boleh sengsenang curik password kita.. takkan tak der security langsung gunakan internet.. abis camner saya nak buat online payment dah kalo ginie senarionya.. VP bleh explain sket part bahaya guna internet tu??

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

em betol tuh...
klo ada security pon, kat dunia ni, mana ada benda yg selamat..

like my lecturer said, xdak benda yg selamat pon even ada security...

slamat menjadik hakes!!

nizafauzi said... [Reply to Comments]

wah kak..ni kursus ape ni... cam best jerr...

sy nak amik cisco, tp tak cukup duit lagi ni ha...huhuhu

laloque said... [Reply to Comments]

yg penting delete/clear private data dlm cache ngan cookies...

supermummy said... [Reply to Comments]

saya pun suka baca detektif conan! dulu dragonball, lepas habis zaman dragonball, baca shin chan pulak..sekarang bersambung ke zaman detektif conan..kehkeh

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

hehehehehe.. ganazzzz ilmu... barulah lebih padu cik viruspadu neh.. ;D

hmm yg tooot tu ada huruf m,g dan t jugakkah ;p







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^