Follow Viruspadu

Wednesday, July 16, 2008

ladyguard

en.laloque bgtau saya, pasal ladyguard insurans ni, saya pun tak paham sgt

saje saya potong2 kat mana yang berkenaan hahahaha, padahal takde pape pun sgt kat situ, saje kasik saspen jer

yang saya paham satu jer, kalau kene curi masa kuarkan duit kat ATM machine tu, boleh claim RM1,000 huhuhuhuhuhuhuh, bukan lah kita nak benda2 ni terjadikan, simpang2... huishhhh , tp ni semua langkah berjaga2 gitu kan :p

tak kisah lah pape pun, janji dia bayo lalalalala

i love u papa

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

byk lagik dia cover, kemalangan, kematian, penculikan, kena ragut, dirompak dll...

insurans tuk jaminan masa depan...

Tieha Zuan said... [Reply to Comments]

camne nak apply nih

nizafauzi said... [Reply to Comments]

bape byr sebulan ni en. laloque??







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^