Follow Viruspadu

Thursday, July 10, 2008

lagi cincin pink saya

lagi cincin pink, murah ajer uols, saya beli untuk ibu jari :)


tadaaa... mcm ni lah pandangan dari jauh yer


sila maafkan wajah saya yang ala2 tak siap ni


ewahhhhhhh...

kecik13, kita dah passing kat jiran awak tu yer, dpt sms kita tak?

dah dpt roger i okey...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

ratna said... [Reply to Comments]

vp...
saya punya pun lebih kurang mcm ni gak.. tp kaler putih

http://ratnamurniwati.fotopages.com/?entry=1565357

kecik said... [Reply to Comments]

vp..

kite dh dpt sms awak..ptg ni nak gi amek. Dah dpt kat jari kite nanti kite roger yer...
Anyway, thanx sesangat yer......muahhsss.

ratna said... [Reply to Comments]

ala vp, kita punya cincin tu pun RM10 jer.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^