Follow Viruspadu

Friday, July 11, 2008

lagi pink2 yer

kalau uols boring, sila tutup mata,

"awas apek lompat ada longkang... ayak" ~ tetiba teringat cite pramlee lak kan, adegan tutup mata konon kan :p

gambar2 ini adalah emel dari ana, :p so uols boleh terjah FP dia yer

katanya gambar2 ni dia amik kat sunway piramid, kedai tu sume pink, katanya... mcm best plak, papa jom gi sana nak tak?????

bilik pink, lawa kan, harus wat contoh nak buat bilik nisa nanti nih


lagi


ini anak dia tau, kalau uols clik FP dia, comel sungguh okey, kat sini tak nampak muka kan :p


ha tgk, very pink2




terima kasih yer ana, emel kat kita, erm... igt pink igt viruspadu gitu kan

uols, kalau ada jumpa yang best2, sila lah hantar2 email kat saya, suka banget nih :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

kak VP..saya dh email akk 1mende best.. mmg sume pink!! watch out!!hikhikhik...(*_^)

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

sweet sangat...

sarinawati said... [Reply to Comments]

emmm tq zai... ummhhhh

ratna said... [Reply to Comments]

vp...td saya pi jalan sogo. selama ni saya keje dekat2 situ, baru terperasan yg ada kedai KK home deco dekat2 situ. tp masa tu dah nak abis time rehat, jd kami tak pegi sana. kalau saya dpt pegi sana, saya snap gambar2 brg2 kat situ ok..

juelee said... [Reply to Comments]

saya pun suker pink jugakkkk!!!!

pu3nemo said... [Reply to Comments]

sgt la cntik bilik yg no 1 tu..
yg ke dua tu x byk sgt pink..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

N nk g sunway sok...jom!!

hUmmY said... [Reply to Comments]

ahahahaa!

pedih mate ok tgk pink2 ni!

:))

Mya said... [Reply to Comments]

pink lagi? ohh... ai like...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^