Follow Viruspadu

Friday, July 25, 2008

LAIN pink PINK piNK

meh sini mak tayang sikit nyah, baju2 LAIN dari yang LAIN ni


terima kasih zizie, kerana terpaksa mencari kain baju PINK untuk kami sekeluarga, sbnrnya baju PINK utk lelaki tiada, tp dia usahakan jugak, alahaiiiii terharu sgt rasanya

here u are

ni saya punya

i am not anti social, i am just not user friendly


hihihihihih agak sesuai jer ngan saya kan :p

ini en.laloque punya

my DAD my HERO


sbnrnya saya tempah baju ni khas untuk en.laloque sempena hari bapa hari tu, tp saya mmg tertempah lambat, dan zizie ngan baik hatinya kata dia bg free hadiah sebagai DUTA gitu kan :p

sila menjeles uols hiks

nanti weols jd model baju ni yer hihihihih

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

wahahaha..
sgt menareks yek..
cool je tgk kaler pink neh..
x sabar nk tgk pic pemakainye..

Kak Yong said... [Reply to Comments]

heheheh pinky tul la kan..
chantek!

13may said... [Reply to Comments]

sempoi!
:)

green apple said... [Reply to Comments]

pink hokehhhhhhhh!!!!!

[LADYKiKi] said... [Reply to Comments]

wahh... syokk22.. meh saye kasi cencalokkkkkk... juga kaler pink kan.. akak ni mesti suka mkn cencalokkk cam atam tu.. heheh







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^