Follow Viruspadu

Thursday, July 24, 2008

last day kursus

sedih la pulak kursus dah abis

saya tak tahu pun kursus ni ada assesment bagai, cisssss!

menggigil kepala lutut maknyah, sbb hari last baru "cikgu" tu habaq ada test segala mak nenek, awatlah tak habaq awai2 check oiiiiii, konfem i balik study okey (tipu)

seb baik la soalannya sonang, success! yaribaaaaaaaaaaaaaa

so abis jer kursus, adalah part serah sijil la amik gambo la, salam2 la, tukar2 contact number lah :p , saya paling malas bawak namecard saya hihihihih, kalau orang tanya konfem takde punya hiks, nampak sgt taknak bg orang carik saya hahahaha larikssss

masa nak balik tu, haaaaaaa jumpa la member lama UUM saya ni haaaaa

wahhhhh tak tahu plak dia kat intan, katanya dia siap emel kat saya selasa lepas, tp sumpah saya tak terima emel dia, kalau tak harus saya kaco dia, hiks... dia masih cunnnnnn mcm dulu, vogue kurus berkebaya sweet, peramah, loghat dia pun mcm dulu jugak :p

wei hang dtg semban, roger aku no, aku layan special punya :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

2 komen[s]:

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

seronok jumpe kawan lama...

mesti byk cerita nk diceritakan

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

hehe..sy last day kursus ari nie.. huhu..cedey.. sbb lps nie xde mkn free dah..huhuhu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^