Follow Viruspadu

Sunday, July 20, 2008

line tenet yang ...

very the okey... arghhhhhhhhhhh tekanan... dush dush dush

line tenet masih sgt siput

jom anta surat layang kat streamyx jom

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

streamyx cni pOn mengOng...tp mengong2 klo pasni jadik lg da boom x pe r gak...klo x..sekeh pale streamyx tuh...

middaygeo said... [Reply to Comments]

ekeke..aku ingat aku jer buat entry khas utk line tenet..
mari la kita tubuh biro pengaduan line tenet lak

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

SOKONG!!!! mari wat petisyen!!! ni dah 3 malam dah cenggini nih.. camnih bloggers tak leyh carik makan arrrr

mummysya said... [Reply to Comments]

Saya SETUJUK.... bukan surat layang lagi jer VP, suruh diaorg bagi kita 50% discount coz service tak bagus....Dah lebih 2jam syikin tggu semata-mata nak uploads pics...

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

btul aaa lately mengong.. makin ramai user makin mengong.. tetiba login 12MB.. bayo utk 100MB, marah tak cenggitu..

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

alamakkk...baru jek nak aply line streamyx neh.....tak ok ke ok ke?....erkk







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^