Follow Viruspadu

Thursday, July 03, 2008

link saya masih belum di update

harap maklum yer

link masih saya tak update, yang mana tersalah link yang mana tersilap nama etc etc

byk lagi link2 yang saya tak sempat letak

sowiiiiii ... sowi naik lowi

disebabkan line tenet tersangat bengong, tiap kali nak update jer, tunggu lama mcm siput sedut, membuatkan saya punya mood ilang okey

nak buat entry ni pun, uols bayangkan bape lama saya amik nak menunggu... huhuhuhuh

keluarkan kuasa... satria baja itam.... fireeeeeeeee dushhhhh.... tolong2 help2... apahal line bengong giler nak mampos lately ek, weiii saya bayar bulan2 tau bukan untuk dapat service cokia mcm ni, tolonglah

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

1 komen[s]:

darling8tabby said... [Reply to Comments]

akak rasa dari kelmarin kot ek..tapi hari ni mcm ok :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^