Follow Viruspadu

Tuesday, July 01, 2008

the lovely pink sticker

ehem2...


igt tak dulu, nasazfrog aka ina ada designkan satu sticker untuk saya, alah kat entry ni lah

best gilak okey, saya dpt present ni, mulanya mmg tak leh agak sape yang bagi, pagi semalam saya dapat, saya tak bukak2, sebab saya membizi meeting ngan duduk kat bilik server, seharian kat bilik server, adoiiii sejuk nak mampos okey... trrr trrr trrr, menahan sejuk ni boleh sakit sengal2 badan kan

so dah petang2 tu, dah rehat duduk diam2, baru dan nak tgk bungkusan itu... wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh terkejutnya saya... bungkusan dari ina rupanya, makyong ni dalam pada bz, peknen lagi, sempat jugak dia kan, saya betul2 appreciate tau, terima kasihhhh sgt dear

tgk ni siap ada nama i lagi tau... best best


lagi ni utk nisa


haaaa ni la sticker nya, berkeping2 dia bagi tauuu... gile byk, harus saya lekat sana lekat sini nanti ni

terima kasih byk ina... saya suka sgtttt sgttt sgttt tau,

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

haaa...harus dtepek sana cni....

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

ha dah sampai pun... okey la tuh hope hang soka no....

laloque said... [Reply to Comments]

gue pun dah tampal merata2

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

wahhhh.. naszfrog design sticker ye..... cantiklah.. simple yet smart... sukelah vp tu hehehehehe :D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^