Follow Viruspadu

Thursday, July 03, 2008

mana2 pun sama jer

erm...

sbnrnya, kat mana2 pun sama jer kan,

~manusia jenis2 menjengkelkan ada di mana2 ajer,
~manusia yang suka kata2 belakang ada di mana2,
~manusia yang suka menyalahkan orang ada dimana2,
~manusia yang tak menghargai keje seseorang ada di mana2,
~manusia yang suka mengaku kerja orang lain ada di mana2,
~manusia pelakon mcm baik belakang mcm shaiton ada dimana2,
~manusia muka suci hati hitam berkarat ada di mana2,
~manusia yang suka ckp diri dia bz tp tgh sibuk dok borak2 ada dimana2,
~manusia yang tak suka + menjeles tgk kita bahagia ada di mana2

kan kan kan kan kan kan kan kan (berapa byk kan daaa)

bak kata en.laloque pada saya

"kita wat keje kita dah, asalkan kita tak kacau orang"

ye betul saya pegang kata2 tu...

jd niat saya untuk **** terpaksa dia diamkan

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

ratna said... [Reply to Comments]

vp...buat derkkkk jer dgn mereka2 ni. asalkan kita jgn jd mcm mereka dah...

me, myself, cici and titi said... [Reply to Comments]

hmmm saba aje la vp...janji kite maju ke depan...ok

mama ranggie said... [Reply to Comments]

mah...bak kata org..bukan die kasik kite makan so...pedulikkan!u'r strong babe!

laloque said... [Reply to Comments]

itu la resam dunia...

risanur said... [Reply to Comments]

wat bodoh je dgn semua org yg berperangai begini..asalkan kita gembire dgn diri kita sendiri alhamdulilah...tak menyusahkan org pun..

Me-Mrs-Mum said... [Reply to Comments]

betul tu....jgn jadi childish cam derang...biarkan derang dgn dosa-dosa derang...
saya pun tak suka orang yg hipokrit,berlagak baik depan kita tp belakang masyaAllah....busuk hati...

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

as usual.. ayat2 motivasiku... life's short to be grumpy so, be happy always. nobody loves urself more than u do... so sayangi diri anda dan happykanlah hati and itu... org camni kita anggap cam habuk2 yang melekat di kaki je.. bila basuh.. pergi bersama air ke dalam longkang dan takungan busuk.. ;p

zareina said... [Reply to Comments]

Btl tu vp...
manusia ni berbagai2 perangai..
ada yg nk tau kesah org tu dia pura2 tanay kita cm ner nk help org tu supaya berubah dn caranyer bertanya kita begitu sempati..
yg kt ni pk dia btl2 ler sama2 nk help dat person n kita sama ikhlas berbincang hal ni utk kebaikan..tp lain jadinyer... Allah jer yg tau apa pun niat kt kan....
kita wat keje kita dah, asalkan kita tak kacau orang" << setuju sgt dgn kata2 ni..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^