Follow Viruspadu

Monday, July 21, 2008

mcm ni baru la baguih

haaaa mcm ni la baguih

seb baik saya tak karang lg surat layang :p

malam ni line tenet kembali normal, syabas streamyx, sila kekalkan servis mcm ni, bg tepuk tangan sikit, clap clap clap

sambil layan tenet, update blog, sambil layan milo 0, layannnnnnnn ooooo, peh nikmat


time slow kita marah2, time dah laju ni harus la puji2 kan, takkan nak kondem/kritik jer ewah :p, walaupun sok2 kita tak tahu dia wat hal lg hihihihihih

aiseh terkenang plak nasib kita sbgi pekerja ni kan, time TER TER TERbuat salah, teruk kene kondem itu ini, yelahkan harus la ter2 tu kan, katapun kita budak baru2 kerja, takde byk pengalaman lagi, kan ke kesilapan tu yang mengajar kita erti kehidupan kan,

"buat salah kene kondem giler2, tp bila buat baik2, takde plak nak puji2"

walaupun mmg kita tak harap pujian pun, cuma atlis ada yang menghargai :p

~emo lg, mesti ramai yang ada perasaan/terkena mcm ni kan :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

1 komen[s]:

Azura said... [Reply to Comments]

HAAH... malam nin memang laju laa... tau mah tengah apdet blog..tengok ade kat ym tuh... he he he...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^