Follow Viruspadu

Wednesday, July 16, 2008

meeting di kejauhan

meeting lagi

kat putrajaya lagi

satu jer penguat semangat saya nak gi meeting kat putrajaya ni

~ dapat pegi keje ngan en.laloque lalalalala dapat sarapan ngan suami ku yang mucuk2 itu

mcm biasa, sampai opis en.laloque, weols naik bilik dia dulu, dia on pc toktektoktek, saya mintak bantal, bummmmmmmmmm tido kat meja dia, mengantuk weiiiiiiiiiiii, gila punya mengantuk

nak tahu masa saya tertido kejap tu, siap mimpi2 lagi, nak tahu saya mimpi hape... ha kauuuu

siap mimpi dpt baby kecik huhuhuhuhuhuh, mcm best pulak hahahaha, tp tulah, tahap kesihatan saya tak mengizinkan saya nak peknen lagi huhuhuhuh... harap maklum yer, tp kalau dah ada rezeki tu, i terima jer :p

so, mimpi2 indah td tertanggu masa en.laloque gerak kejutkan bangun ajak gi makan sarapan, adoiiiiiiiii potong stim betul la lu mamat, saya geleng2 taknak gi makan pun dia paksa jugak, sayang laki punya pasal, ikutkan jer lah

so weols jalan kaki, makan kat anjung jer, macam biasalah, saya makan roti canai, ni namanya roti canai liat ni hihihih,


en.laloque makan murtabak



meeting saya kul 9, kul 8.30 dah sampai depan pintu pagar amik pass, sgt pekerja contoh bukan!, mana anugerah khidmat cemerlang saya ni???

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

murtabak telur kentang yg best gitu

ibu iman said... [Reply to Comments]

kite suke makan nasi goreng ikan masin kat gerai tuh. sedap. heee.... ;)

nizafauzi said... [Reply to Comments]

roti canai tu memang liat ke??? :p

yantz-yeem said... [Reply to Comments]

wah..best nyer dpt sarap ngan e.lalok...kikiki...eh sekg nie musim duyan ke?apsal kat kl x nampak pon owang jual duyan?harusss kena cari gaks ini mlm!!!

me, myself, cici and titi said... [Reply to Comments]

untuk dapat APC kena lebih dari tu..huhuhu

rasp said... [Reply to Comments]

wah mmg the pekerja contoh one...very the semangat iye!

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

beshnye bekpes ngan hubby kan.. leh poww hubby kite.. ekekekekeke... agenda sebenarnye.

wuhoooo tawun ni prestasi merit aaa kasik kat vp ;D

M I S Z T A K E said... [Reply to Comments]

cam kiut je tido kejap siap mimpi2 dpt baby tu..
:)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^