Follow Viruspadu

Saturday, July 12, 2008

member card

saya dah ada member card untuk KK Home Deco, sila menjeles, FAINA sila jeles hahahaha


boleh dpt diskaun 20% hokey muhahahahahaha besttttttttt

romantika ada member card tak ek??? harus register gak ni

~member card vantage saya apsal tak dpt2 smpi skrg ek, pelik...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

mah...kk home deco card....harus kena buat gak nih...harus..harus...bayar berapa mah...???

Ceera said... [Reply to Comments]

sejak bila andak gile kumpul member card nie...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

sis...kt pkns bangi de org jual vantage...cute2...PINK....

Faina Arisya said... [Reply to Comments]

kak puteri & zaimah

bukan senang nak dapatkan kad kk home deco.. belian hendaklah lebih RM200 kalau tak silap kalau nak jadi ahli!! hehehhee.. betul tak zaimah?

viruspadu said... [Reply to Comments]

na,
ye ke, saya tak perasan kene belanjer berapa, sebab ter-alang2 dia kata layak apply member card, saya terus isi borang, tak tanya pape dah...

meh2 sape nak beli, sila ajak saya, saya boleh kasik pinjam hihihihihih







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^