Follow Viruspadu

Monday, July 07, 2008

menjejak romantika

"salam, na kat mana ek kedai romantika tu"

beh kurang mcm tu la sms yang saya hantar kat faina @ haslina... memang niat saya nak call je terus tp henset saya sudah losak oooo... sms ajer boleh pakai :p... lalalala papaaa..... enset baru plissssssssssss (tektik... tektik...)

yang saya igt romantika ni sebelah flamingo jer :p

en.laloque siap cakap, sebelah flamingo tu highway... weols siap berperang2 mulut hahaha... nisa pelik jer tgk makpak dia... hiks

pusing punya pusing, rupanya dah terlepas, patah balik...

JUMPA............... bestttttttttttt...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

Ezad said... [Reply to Comments]

tumpang lalu sat... 1st time lalu sini. bnyk nya pink (ponk)

anak comey.. :D

Faina Arisya said... [Reply to Comments]

dari tadi dok tunggu n3 ni.. apa yang dibeli??

Gina said... [Reply to Comments]

zaimah..kalau nak parking senang gi romantika kat Carrefour wangsa maju tu...bukan kat dlm C4 tu..tapi kat sebelah NZ Curry House...dekat ngan traffic light..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^