Follow Viruspadu

Thursday, July 10, 2008

mesej untuk dia

saya cuci kain tengah2 malam, lepas tu takut la pulak nak sidai jemur hikhikhik, mcm2 oooo terbayang... ngeri2, so naktaknak terpaksa tinggalkan mesej jugak...


close up sikit

lalalalalalala... ini kat pintu kat bilik baju, so masa en.laloque nak amik baju dia, mesti dia perasan punya :p

pagi2 saya bgn, en.laloque dah gi kerja, mesej pun dah hilang, kain pun dah bersidai

so pagi itu bermula dengan senyuman... tq papa

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

i lap u mama..
suamimu yg ensem

Mrs.Sheikh said... [Reply to Comments]

encik laloque,

sile sidaikan kain baju sy jugakkkkk :P

ampun zaimahhhh...

p/s: encik terpilih, sila ikut jejak encik laloque nii..rajin ...okk daling...nanti kite kawin..tlg tauuuu :D

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

aiyooo adegan mengelap.. hiks, hiks.. cayalah vp, siap tampal nota tuu... ;p

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

hihihi sama lar saya kalau dah basuh kain buat muke penat + muke kesian + muke manja suruh hubby sidaikan baju..kekekekek pastu sengih sengsorang..

d'frinksh said... [Reply to Comments]

alahai...part "isterimu yg kiut" tu yg xleh blah tu...
so sweet la korg nih

edrina said... [Reply to Comments]

betul tu vp, akak pernah mengalami peristiwa 'misteri nusantara' sewaktu sidai kain tepat kul 12 malam huhuhu.. seraaammm...sebab itu takkan kuulangi lagiks buang tabiat sidai kain tgh2 malam :-). Dedulu kekonon berani la hiks

nizafauzi said... [Reply to Comments]

wahhh...sungguh rajin yer en. laloque...tak seme suami nak buat ni kan kan kan.. :)

suami sy tu pun taktaula die nak buat ke tak kalo sy suruh..hikss...

sweethOneY said... [Reply to Comments]

rasa nak jadikan en lalok tu contoh utk boipren sy je..

ekeke..

siyes sy jeles la =P mintak2 la boipren sy sesweet ini nnt bile dh tawen..

hikhik

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

mak aih bagusnya lalok oi...

[LADYKiKi] said... [Reply to Comments]

wahhhh.. romantiknyeee...

kiki sukeeeeee... wahhaha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^