Follow Viruspadu

Saturday, July 26, 2008

mood

lately saya macam takde berapa mood nak update

perasan tak entry saya mcm sikit jer

ni sume streamyx punya pasal la ni, nak nunggu loading pun sikit punya hazab kan mencik tul la

tp malam ni ok sikit plak

gambo2 ngan entry2 pending banyak tuuuuuu... tp nak masukkan dalam draf pun takleh, nak click create new post pun tak kuar2 pagenya... LANGSAT betul la (sila tukar huruf L kepada B yer uols)

uols mengalami perkara yang sama gak kan... eeeeeee geram kan

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

.:s:h:y:. said... [Reply to Comments]

haah. memang streamyx sedang seng**. hu~

cm hampesh je skg ni.

kiciwa!

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

huhu..geram2..geram..mmg geram!!! grrrr...mmg menguji kesabaran tol!!huhu

mummysyafie said... [Reply to Comments]

kiter tak pakai streamyx..pakai broadband ke..skrg ok lak broadband tapi ada time dier leh weng weng..

lindosh said... [Reply to Comments]

stimik dah terok skang neh







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^