Follow Viruspadu

Monday, July 28, 2008

nak kata petang, tak la petang sgt :p

akhirnya sampai jugak kat cheras huhuhuhuh, punya la byk menyimpang sini menyimpang sana :p

badan letih toksah cakap lah, kalau boleh pengsan mmg dah pengsan dah

en.laloque sampai2 jer cheras terus koma kat kusyen depan, saya melayan nisa tolak troley pink dia tu, nisa mana leh duk diam seminit kan,

lepas papanya dah bgn koma, terus weols jenjalan carik pasal kat kedai bawah, carik kuih lor, boring la, akak kaklang kakcik takde plak, so yang tinggal berapa kerat jer lah, makabah saya lak dok jaga kodai


so kalau dah boring, tak lain tak bukan, aktiviti makan je lah, ape lagi kan, saya ngan en.laloque beli goreng pisang ngan kopok lekor jer, letak jer licin uols


ha tgk nisa ni, teka dia wat per????


haaa cubaam bagi bebeh dia makan kah kah kah

layan kan ajer lah

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ala sweet ok nak kasik bear makan...

laloque said... [Reply to Comments]

paling kelakor bila nengok nisa susu kan bebeh. paksa lak tu... har har har harun

ZBELLEZA said... [Reply to Comments]

baik nisa ni kasik bebeh dia mamam..hikss







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^