Follow Viruspadu

Wednesday, July 02, 2008

pink2 lagi

saya dapat emel dari zie, bilik2 very the pink2 ni, sweeettttttttt gilak okey, saya suka sgt, thanxs for the email ya... tp bilik sape ni, hotel mana ni, ngak la saya tahu yer uols, kalau ikut dalam email tu tulisnya Hotel Hello Kitty (Grand Hi-Lai Hotel kat taiwan) wahhhh promote jgn tak promot, sape teringin nak baring baringan atas tilam empuk pink2 ni, sila pegi taiwan segera

jom berangan bersama2 saya... tgk sambil kagum2 ~ tiap kali scroll down harus cakap "WAHHHHH" diulangi "WAHHHHHHHHHHHH"












bestttttttttttttttttttttt kan

~ papaa... mama nak bilik mcm ni lah, boleh yer... papaa kan ensem (wah tetiba jer puji kan)

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

19 komen[s]:

nizza-abira said... [Reply to Comments]

wwwahhhhh...!!!
memang meletops lah bilik itew kak mah...cun bangat & nampak romantik ajer....

ffffuuuiiiyyooo...

rasp said... [Reply to Comments]

kalo vp dpt bilik camni, vp kena pakai helo kitty tu lah... eeeee takut lah plak...tapi biliknye mmg cute kan..

Mya said... [Reply to Comments]

sy sgt kagumss dgn keprihatinan empunya hotel ini dgn kaler pink..

Yani Yusuf said... [Reply to Comments]

hi zaimah....awak ni mmg obses pink ek..hehe...nnti kalo ada brg pink yg cantik2 saya bgtau k...hehehe

laloque said... [Reply to Comments]

kalo gitu la gamak nyer... ermmm...

zie said... [Reply to Comments]

VP, Cantek kan???

Bila I dapat e-mail nie, terus I teringat kat you immediately tawwwww....

risanur said... [Reply to Comments]

memang la cantik dgn pink color...

azila said... [Reply to Comments]

mak aih,serba serbi PINK okeh!!manyak cntik okeh!!vp,sila la memujuk raya en.laloque ittew utk mendptkan umah serba PINK ittew..hiks!

miz_eda said... [Reply to Comments]

maskot tu pon boleh tahan jugak apa..hehe

nizafauzi said... [Reply to Comments]

wahhhh cantek nyeee...jug kettle die pun ade hello kitty

sume pink2..cantek!!!!

Cik Puan Kesum said... [Reply to Comments]

VP,rasanya dh bgitau kita nyer link dh ditukar.yg ni link baru.

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

tak buleyh tak....nak gelak kuat2 gak baca komen enchek laloque....huahuahuahuahua

*~dEWiSoULhAa~* said... [Reply to Comments]

wahhhh...mmg siyes lawa gile hotel nih,kreatip betul tokey dier....kak vp, ape lg, harus segere beli tiket pi taiwan nih...hehe.

hUmmY said... [Reply to Comments]

pedih mate tgk!

hahaha!

Kak Yong said... [Reply to Comments]

tetiba cam takut lak tgk helo kitty tu!!! hehehehe

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

hehehe..
saya sokong utk incik laloque tunaikan bilik camneh pada akak VP..
hiksssss..
mesti nnt dia tido dlm senyuman.. ahaks =P

Mrs.Sheikh said... [Reply to Comments]

encikkk laloque..sila sediakan bilik ini tau..esokkk jgn lupe..

sarinawati said... [Reply to Comments]

eeeii... suke..suker.. kiter suker pink.. idup pink....

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

ye mmg sheshuai utk awak tau... apa lagi.... terusssss renovate bilik skang.. ekekekekeke







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^