Follow Viruspadu

Saturday, July 26, 2008

plan tgk wayang yang tak menjadi

malam td weols plan nak tgk wayang... dah plan baik punya plan

so balik rumah saya masak siap2, makan siap2, so nanti takde la bazir duit kuar makan bagai kan huhuhuhuhuh... eceh baiknya saya :p

lepas dah makan, malas2 baring2 golek2 kami anak beranak depan tv hiks, sambil layan channel 613, nisa hepi sambil joget2 lagi :p

konon nak tgk wayang kartun, tp bila tgk tenet, check, takde la plak kartun, yang ada citer orang besau2 jer

adoiiiiiii jatuh semangat saya nak tgk wayang, sudah nya tiga2 beranak sambung golek2

oh yer, malam td streamyx masih soSIAL kan, mencik tul la, kene gegar gak nanti streamyx ni kang (dr hari tu kata nak gegar la hempuk la, buat nya idak hahahahaha)

jadi malam td, sgt memboringkan, semua plan tak jadi, ngan tenet pun hampeh huh

sekadar gambar hiasan

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

1 komen[s]:

IxoRa said... [Reply to Comments]

Buat je surat layang...hehehehe.
Vp, mari la visit green park kite...www.edgwaregreenpark.blogspot.com







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^