Follow Viruspadu

Wednesday, July 16, 2008

RM50

enset saya kong habis

sbnrnya sound dia rosak jer memula, so bila call out ke call in ke, memang ter "hello"2 jer lah, suara nya tak dengo langsung, saya dengar suara orang disana, orang disana tak dgr suara merdu saya, adoiiiiiii

lepas tu, marah punya pasal, saya balingkan enset tu hahaha, ops bukan baling, tp jatuhkan ke lantai, dengan harapan, bila terjatuh tu, kot2 sound dia yang ala2 weng2 tu boleh okey balik ke kan

betuiiiiii wei, cubaan pertama saya buat begitu berjaya okey, tak tipu, ajaib sungguh

so bila pertama kali berjaya, saya cuba kali kedua pulak, haaaaaaaaaa yang kedua ni lah mengundang mala petaka uols, terus enset saya kong, tak leh tekan langsung butang2 dia tu, bila dah off kan, nak on kan kene masukkan pwd kan, haaaaaaaaa nak tekan hapenya kalau dah rosak kan

uwaaaaaaaaaa uwaaaaaaaaaa nak enset baru

rosaknya hari ahad, isnin nak kerja, bilanya nak cari enset baru, takkan nak main sebat jer, harus la pilih yang betul2 bekenan di hati kan, harus PINK, harus survey jalan2 dengan tenang ye tak, wah wah wah demand la pulak,

saya igt nak suh abah saya belikan lah enset saya, sbb abah saya kalau beli dapat murah oooooooooooo... kalau saya beli harga standed kan, kang kalau sya beli lah jugak harga biasa tu bukan tak boleh, tp kan...

bayangkan kalau saya beli harga dia RM1k, contoh lah

lepas tu, saya bawak balik cheras, pastu family saya nampak enset tu, semua pakat

"huuuuuuuuuuuuu dah beli enset baru, tengok! tengok!"
"berapa harga ko beli ni ndak"
"RM1k"
"eeeeeeeeeeee mahal la ko beli, kalau abah belikan ni dapat RM500 je, rugi ooo kau"

haaaaaaaaa tu yang tak sanggup saya dgr tu, bernanah jer telinga kang hahahahaha

so tak kira, nak paksa abah saya belikan jugak, pedulik

enset saya rosakkan, jadi en.laloque suruh saya pakai dulu enset sabun zaman tok kaduk dia, dia tak pakai enset, dia kata nanti dia gi opis, dia beli jer enset2 murah kat anjung tu

tadaaaa... ha hambek ko RM50 jer, enset 2nd, siap ada gambar lucah2 lagi, hahahahaha, kotyer pun nak jual enset lama kan, buang la gambo2nya dulu kan, apa lah,

so en.laloque pakai jer la enset ni dulu, nnt kita suh abah carikkan enset baru ek

~ eh papa, gambar2 tu dah delete ke belum??? sambil wat jelingan tajam

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

17 komen[s]:

darling8tabby said... [Reply to Comments]

50hengget, murah nyer...hopefully takde problem la kan..

darling8tabby said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
shidah said... [Reply to Comments]

hai kak vp..
shida ada cadangan nie.
akak kan minat colur pink kan?
apa kata akak beli handphone sony e
z610i..dia ada colour pink,biru n hitam.pink dia cantik tau.shida pun pakai handphone tu..shida pakai handphone tu dah 2 tahun n x de masalah sampai sekarang...

sHe pHa said... [Reply to Comments]

ade sony ericsson.kaler pink.
mmber org beli.hangen je tgk.huhu.
murah je.
dlm 3rat lebey.
function biase2 je.
ade kamera ngan radio.
eh mcm promoter wnset plak gue.hik3

laloque said... [Reply to Comments]

ingat nak amik nokia E71 la

nanonano said... [Reply to Comments]

50hengget??
murahnye..ok la tu,
pakai yg tu pun dah ok,
mintak en laloque spray kaler pink..
cmne?
hihihi :p

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

jadila janji henpon kan...tak per nanti mintak lalok beli yang memahal sikit...

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

ya Allah Puan VP.....kite ni sekapal....walaupun saya tau enset saya tu fragile tp cam bangang la kan kali taip sms tetibe die mati.....then idup sendiri balik...kang tgh ckp...tetibe mati....pehtu idup balik.....confirm MEMANG ku baling kan!!!!

peej said... [Reply to Comments]

kelakarnyer..siap ade gambar lucah..
xpe la..sementara kan..pakai je la hp tuh..lepas nih terus dapat hp best2 kot..

mcm mama la..beli hp n95..suruh cine download lagu..
cine tuh siap bg porn semua..melayu2 semua..
ade la 50++ porn ok..
bengang je mama..
semua mama delete..
citt.apa la..bg la tgk dulu baru delete kan..hahaahahaha..

KV said... [Reply to Comments]

ahaha...gambar lucah tak delete tuu.

nads said... [Reply to Comments]

huhuhu...
murah jugaks hp tuh...

xpe, pasni akak survey enset baik punya...hehehe...

~adeQ~ said... [Reply to Comments]

apa lagi sisi...stress la sekali lagi...huhuhu..untung2 dapat hset baru....

~adeQ~ said... [Reply to Comments]

alamak terlebih huruf i ler pulak....

Y@ZeD@ said... [Reply to Comments]

ai pn pki henset sony ericson z610i..ala, mcm awk tak tau kann..hiksss.. tul, dh lama sy pki tp tetap tahannnn lasakkk okey!!

tp, klu awk nk amik yg itu, dh old pesen.. try ler yg survey yg latest la!!

mummysyafie said... [Reply to Comments]

dasyat nyer..siap ada gambar lucah ke..

mesti tokei tu ingat budak2 je beli kan

M I S Z T A K E said... [Reply to Comments]

huhu..
nasib baik la vp check isi dlm hp tu sblm nisa ke duk check..
:P

LiLa said... [Reply to Comments]

VP,
Ok la tu...janji boleh pakai...yang best tu beli HP dapat 'Handporno' :0







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^