Follow Viruspadu

Monday, July 07, 2008

@ ROMANTIKA

sebenarnya ada byk lagi gambo2nya, tp dalam enset, malas plak nak transfer kat pc... sowi...

tgk ape yang ada ajer lah yer








nak tgk ape yang saya sambar... tungguuuuuuuu

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

lindosh said... [Reply to Comments]

nama pon kedai romantika. bebrang pon musti nampak romentik je kan. pakah yg dibeli tu hakak?

peej said... [Reply to Comments]

sampai pun kat sana..
bestkan kedai die..utk org2 yg suke english style la..murah pun murah.. ;)

pak ngah rep said... [Reply to Comments]

harus ko beli ajer satu kedai tu...

nizafauzi said... [Reply to Comments]

cissss..ni yg membuatkan saye jeles tahap gaban ni kak..ekekeke..sy buat n3 kat blog sy pasal english2 ni..kawan sy ckp romantika ni kat shah alam, rupenye ade kat mrr2 je ek..cissss..harus ku terjah ni..

kak, mahal2 tak kak???cecepat la tunjuk ape akak rembat... :)

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

tang mana romantika ni mah oi....? dekat flaminggo? tang maner..? camana akak tak tahu nih....adeehh..tinggal bas tul aar...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^