Follow Viruspadu

Friday, July 11, 2008

saje saya nak tekankan jer :p

ada kat tepi kat bawah --> sila scroll down


++tp saya tepek gak lg kat sini++

Penafian @ Pemberitahuan

Semua entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog pada office hour okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

^_^

~~ oh yer, enset saya rosak yer, sape call saya, tiba2 tak dgr sore saya tu harap maklum ajer lah yer, adoiiiiiiiiii giler malas nak beli enset baru (malas ke dah miskin hahahaha)

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

Kebod's Family said... [Reply to Comments]

jom pindah opis....hahahha...putrajaya banyak lagi kosong....
tak lama lagi naik pangkat bla cepat2 dari situ....

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

mah...mai keje kat ofis akak nih...tak de orang bz body cam kat situ..mai..mai...mesti aman keje sini mah...

loor hp rosak lak...tak per...tak per...dia nak suh beli yang baru tuh...

nizafauzi said... [Reply to Comments]

sape plak yg print2 ni... katela pastu g heboh2 kat geng dorg..ciss..memang menyakit kan hati betull...

sy penah kene camni.. :(







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^