Follow Viruspadu

Friday, July 25, 2008

saya bukan la orang yang sesuai

saya bukan orang yang sesuai untuk uols menggatalkan yer

sila cari pompuan lain

saya sgt setia dengan my lovely mucuk2 hubby

sekian dimaklumkan

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

nizafauzi said... [Reply to Comments]

uiksss nape ni kak..

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

uish nape ni tetibe jek?

em iye..

jgn nk gatal2 iye...

ai pon x suke..

chaiyok2 sis VP!

AzuraloveNizam said... [Reply to Comments]

saper tuh..gilos nak kaco mini orang..sekeh bau tau..

honeysour said... [Reply to Comments]

huk aloh...aper nak kaco2 nie...meh aku lesiiing sket...

:: AYU AYUMiE :: said... [Reply to Comments]

wah! itu tandanya vp ni masih tetap bergetah...hisk, tak baik tau kacau mini org...doseeeeee!

wanie said... [Reply to Comments]

amboi...sape lak tu yang berani nak kaco bini org ni...lepuk dia byk sikit







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^