Follow Viruspadu

Friday, July 25, 2008

saya sudah terima

saya dah terima mentor ku

terima kasih byk2,

*****suke sambil lompat*****

meh sini nak habaq mai saya kan duta hahahaha vangga vangga

zizie hashim aka zizie rowk aka sweet 666 aka mentor telah melantik saya sebagai LAIN-brand Official Ambassador, ewah... sambil kembang2 lobang idung, jadi dia telah post kan baju2 dari LAIN brand untuk saya ngan en.laloque... bravooooooooooo

sebenarnya, saya tak mintak ni sume, sbb saya ikhlas sungguh, takde niat pape, tp dah alang2 dia bagi, harus saya tak tolak kan lalalalalalala

so sile ke laman web lain brand ini untuk byk lagi design2 cantik utk uols tempah, nak design sendiri pun ok, nubhan af6 juga salah seorang duta kepada LAIN brand,

tq tq tq zizie, com molot titit

bajunya nanti kita tayang2 yer :p ... nak tgk tak??? pink segala okey

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

pearlEJ said... [Reply to Comments]

haaa cepat2 tayang tau... nk tgk gakk...

org kalau buat sesuatu dgn ikhlas, mesti dpt balasan yg baik2 tau... :D

ratna said... [Reply to Comments]

haaaa...cepat la tayang kita nak tgk ni... design baru ker?

SueGinola said... [Reply to Comments]

A'a..cpt sikit tayang..xsabo nk tgk...

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

ala..nk tgk gk..
cepat2..

hihi...

klo cecantik, cam nk book la nanti...

Ceera said... [Reply to Comments]

kak zz takmo kasik saya jadi duta ke?

la lala~

...$weE+ 666... said... [Reply to Comments]

hahahahaahaha... ceera, to tell u the truth kan, ari tu jumpa sleeveless kaler ijau, tergerak nak beli for u, then tatau nak print apa yg sesuai... very soon okeh! ahaks! *wink*

alhamdulillah, dah terima pown! was sooo worried sbb dah 3 hari berlalu tarak apa feedback pun... rupanyer gi kursus... huhuhu... hope u liked it dear... simple jer design... coz org cantik mcm zaimah tak perlu design yg hover coz less is more... btol tak? hiks!

thanks much for being my DUTA! love u heaps! *muahz*







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^