Follow Viruspadu

Monday, July 07, 2008

sekadar melihat-lihat

dah alang2 kedai nursery pokok ni sebelah kedai cat tu, harus la en.laloque ajak menyinggah tgk kan... saya layan ajer

sekadar tgk2 ajer, saya tak tahu ape yang en.laloque fikirkan... maybe dia dah ada idea nak beli pokok ape, cuma payah dia nak terangkan kat isterinya yang sememangnya tak kenal nama pokok pun kalau dia cerita hiks






suasana sepi jer, dia tgk sana dia tgk sini, saya pura2 tgk2 jugak, tp tak tahu nak tgk ape :p

last2 dia ajak balik hihihihih...

maybe dia dah ada idea tu, kita tunggu jer lah :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^