Follow Viruspadu

Thursday, July 10, 2008

seksa sakit gigi ni

adoiyaiiiii

gigi ni tak abis2 lagi ke nak tumbuh, sakit okey, sikit2 dia tumbuh,

serasa saya kan, daripada saya peknenkan annisa, gigi bongsu ni tumbuh sikit2, pastu stop, sakit dia giler punya sakit, uols semua pun tahu kot mcm mana sakitnya bila gigi bongsu tumbuh kan, belah kiri lum tumbuh lg ni... oh tidakkkk

pastu ada sekali sampai senget2 muka saya, meranakan sakit gigi ni ha...

so dua tiga hari ni, gigi saya sakit balik, ni sakit gigi ni, suh saya diet secara tak langsung ke hape ni hihihihih... mcm perli jer kan

oh yer, mood malas masak datang balik la weiiiiiiiiiiiiiiii... mcm mana ni, minggu ni sekali jer saya masak :p... huhuhuhuh... oleh sebab saya sakit gigi, saya ajak en.laloque makan bubur mcD ajer lor


adoiii selekehnya saya kan...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

miz_eda said... [Reply to Comments]

haah paham cemana rasanya bila sakit gigi..sometimes rasa mcm nak tampar org pon ada..:)

mrs e said... [Reply to Comments]

ermmm...cam da lama la plak episode 'u pink my heart' 2 xbersambung2...siaran tergendala ke..hehehehe =)

viruspadu said... [Reply to Comments]

a ah lah episode tu tergendala sebab saya marahlah line tenet slow hari tu, skrg dah ok kan, insyaAllah kuar balik sok2 hihihihih

Mak Su said... [Reply to Comments]

abis tu? nak kena cabut tak?

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

lorrr baru nak tumbuh gg bongsu yek.. muehehehehe.. apa kata gi je operate kasik buang or belah sket gusi kasi dia tumbuh .. dah bius tu ok, tak rasa sgt.. cuma dlm 3 hari kot tak leh jalan byk dan tak leh tgk cahaya sgt... dan kena makan bubur nasi and x hot food..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^